måndag 26 januari 2009

Försvarets framtid på TV

Ikväll kl. 20:00-22:00 sänder Kunskapskanalen Storforum: Försvarets framtid.

Deltagare: Sten Tolgfors (m) försvarsminister, Håkan Syrén Överbefälhavare, Karin Enström (m) riksdagsledamot, ordförande Försvarsberedningen, Bo Pellnäs Överste 1:a graden, Urban Ahlin (s) riksdagsledamot, Mats Johansson (m) riksdagsledamot, Anna Ek Ordförande Svenska Freds, Ida Gabrielsson Ung Vänster, Björn von Sydow (s) riksdagsledamot och jag.

Kvällens program sänds i repris torsdag 29 januari kl 22.00.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller inte med dig i allt vad du säger, men du säger det bra.
J.S.K

Anonym sa...

Gör Björn von Sydow till försvarsminister i alliansregeringen! Inte för att Sten Tolgfors är helt kass men han saknar den utstrålning och pondus som krävs för försvarsministerposten. Dock långt från lika illa som Ida Gabrielsson som borde sättas på grundkurs 1 i offentligt framträdande. Inte för att jag förväntade mig att ungvänstern skulle säga något värdefullt men hon lyckades ju inte ens förklara vad hon har för åsikt. Du gjorde OK från dig retorikmässigt, Annika, men jag blev inte såld på dina åsikter.

Anonym sa...

Jag tycker också du gjorde bra ifrån dig. Du är kunnig, insatt och balanserad. Det blev en bra debatt. Tolgfors fortsatte förvisso att upprepa, det av alliansen, överenskomna mantrat men klarade sig ganska bra. Pellnäs är som alltid trovärdig.

Anonym sa...

Att säga att din retorik är OK och att det du säger är bra är ett klart understatement. Du är den skickligaste, mest kompetenta, seriösa och förmågeinriktade försvarspolitiker vi har och någonsin haft. Synd bara att ditt parti låst in sig med vänstern. Som ersättare till Kd i alliansen hade du/ni varit ett oerhört kompetent och välkommet tillskott i en trovärdig framtida regering.

Anders